Psycholoog Harderwijk

Ik ben Ton Jacobs, een gepassioneerde coach, trainer en therapeut die werkt vanuit een diep gevoel. Met mijn opleiding en kennis bied ik hulp en ondersteuning bij Psycholoog Harderwijk vanuit mijn eigen unieke visie. Je kunt bij mij terecht in mijn praktijk in Harderwijk, waar ik je kan helpen bij diverse vraagstukken.

Mijn expertise omvat een breed scala aan diensten, waaronder therapie, coaching, familieopstellingen, NLP, Transactionele Analyse en EMDR-behandelingen.

Ervaren en veelzijdig coach, therapeut en trainer

Met meer dan 10 jaar ervaring als coach heb ik succesvolle behandelingen uitgevoerd voor diverse cliƫnten met uiteenlopende vraagstukken. Als coach, therapeut en trainer bied ik praktische hulp bij Psycholoog Harderwijk die specifiek is afgestemd op jouw situatie. Indien gepast, gebruik ik humor om lichtheid te brengen in de situatie. Ik hecht veel waarde aan zorgvuldigheid en zorg voor een veilige omgeving, zodat jij tijdens onze sessies rust kunt ervaren.

Omgaan met emoties en veranderingen

Grote veranderingen gaan vaak gepaard met interne processen. Soms kan een heftige emotionele reactie optreden, omdat de situatie overweldigend is of omdat je moeite hebt met het omgaan met de verandering. Niet iedereen is in staat om snel en adequaat te schakelen wanneer er wijzigingen plaatsvinden. Alles wat voorheen vertrouwd was, lijkt plotseling onzeker te zijn geworden. En nu?

Als je tegen problemen aanloopt die je dagelijks functioneren belemmeren, ben ik er om je weer op weg te helpen. Stop met piekeren en draag niet langer de last van de problemen waarmee je worstelt, maar schakel mijn hulp in.

EMDR-behandeling

Een traumatische ervaring kan zich diep in je brein nestelen. De gebeurtenis blijft zich opdringen en het lijkt onmogelijk om er grip op te krijgen. Met behulp van EMDR kunnen we de impact van het trauma verminderen.

Tijdens een EMDR-sessie vraag ik je om terug te gaan naar de nare gebeurtenis in je gedachten. Dit is nodig om de invloed ervan te verminderen. Terwijl je aan het trauma denkt, leid ik je brein af door stimuli aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat je brein als het ware wordt afgeleid en biedt ruimte voor herstel.

Na de sessies zul je nog steeds aan de gebeurtenis kunnen denken, maar de heftige emoties zullen afnemen. Graag leg ik je uit hoe EMDR werkt en of het de beste behandeling bij Psycholoog Harderwijk voor jou is.

Coaching en training

Als coach help ik je graag om de beste versie van jezelf te worden en bewuste keuzes te maken. Ik bied inzichten die nodig zijn om patronen te begrijpen en te doorbreken. Na mijn begeleiding zul je innerlijke groei ervaren en meer controle hebben over je leven. Coaching kan je ook ondersteunen bij het overwinnen van faalangst of het omgaan met onrust in een team op de werkvloer.

Neem vandaag nog contact met mij op en leg jouw hulpvraag bij mij neer. Ik zal mijn uiterste best doen om jouw leven aangenamer te maken en je te bevrijden van de last die je momenteel met je meedraagt. Samen kunnen we de nodige veranderingen doorvoeren en jouw weg naar welzijn bewandelen.