Over mij

Vanuit mijn ervaring en opleiding als therapeut en coach help ik jou met het maken van verbindingen met anderen. Dit bereiken we door jou voor jezelf te laten kiezen. Bij mij weet je precies waar je aan toe bent, want ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Ik ben rustig en praktisch ingesteld. Ik pas altijd mijn analytisch vermogen toe en luister met mijn hart, vanuit mijn hoogsensitiviteit ben ik oprecht en kan snel de vinger op de zere plek leggen.

Ik help je graag als je ondersteuning zoekt op uiteenlopende vragen. Bij mij kun je terecht voor:

  • levens- en liefdesvragen
  • persoonlijk leiderschap
  • leiderschapsissues en loopbaanvragen
  • hechtingsproblematiek en vechtscheiding

Jasper over zijn ervaring met mij:
“Ton weet op een prettige wijze inzicht te geven in jezelf en verliest hierbij niet de belangrijkheid van de context uit het oog. Ik ervaarde hem als een warm, empathisch en professioneel. Hij weet hoe hij de juiste vragen moet stellen om je (terug) in je kracht te zetten. Onze gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik niet alleen een stuk lekkerder in mijn vel zit, maar ook meer rust ervaar op de werkvloer en daarbuiten.”

Zorgvuldige en persoonlijke begeleiding

Wanneer jij me vertelt welke problemen er spelen, resoneert dit bij mij en pas ik de ervaringen die ik daarmee heb toe. Wat jij nodig hebt, brengen we zorgvuldig in kaart. We hanteren dus een duidelijke doelstelling of stellen de leervraag van jouw kant.

Voel jij je goed bij mijn manier van werken, dan gaan we actief aan de slag met de vervolgsessies. Ik prikkel jou om na te denken en tot de inzichten te komen die bij jou voor de nodige verandering gaan zorgen. Mocht het nodig zijn dat er EMDR wordt ingezet, dan is dat bij mij mogelijk. Afhankelijk van wat jouw hulpvraag is, krijg je van mij wat huiswerk mee.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken.