NLP

NLP is de afkorting voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Een ingewikkelde term die niets anders betekent dan in kaart brengen hoe wij als mens de wereld rondom ons waarnemen en hoe we van hieruit reageren en handelen. Het naar voren halen van jouw motivaties en drijfveren is leidend. Pas als je dit zelf ervaart, voel je de kracht die deze vorm van hulp biedt.

Levenslust terugvinden

Bij NLP is het doel altijd om jou in staat te stellen je leven op een prettige manier te leiden. Dit kan pas als het je lukt om te genieten. Bij een heftige gebeurtenis merk je vaak aan jezelf dat het effect op jou groot is. Je hele manier van handelen, doen, denken en gedrag wordt door het voorval bepaald.

Door het toepassen van NLP gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat je ongewenst gedrag afleert en hiervoor in de plaats wenselijk en lonend gedrag laat zien. Op deze manier is het voor jou mogelijk om zelf het leven te creëren dat je altijd al voor ogen had.

Onderbewustzijn aanspreken

Met NLP ga je aan de slag met gevoelens, gedachten en je zintuigen. Dit doen we om je bewust te laten worden van de invloeden. De werking van jouw geheugen is hierbij belangrijk. Ook het effect van een gebeurtenis op jouw dagelijks handelen komt hierbij aan bod. Je leert als het ware gebeurtenissen en ervaringen te bekijken op een andere manier. Omdat NLP gericht is op oplossingen ontstaat al vrij snel een balans.

Neem contact op
Snel starten met NLP? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. Bij de grootste veranderingen in je leven houd je een vinger in de pap na hulp in de vorm van NLP.